Ασφαλιστικά Νέα

QIC Group

Μετά την έντονη και δραστήρια παρουσία του, επί μία διετία και πλέον, στον κλάδο ασφάλισης αυτοκινήτου στη χώρα μας, ο κορυφαίος ασφαλιστικός όμιλος της Μέσης Ανατολής Qatar Insurance Company (QIC Group) μπαίνει δυναμικά και στον κλάδο ασφάλισης πλοίων και σκαφών αναψυχής.

Με όχημα την QBrokers Hellas, αποκλειστικό εκπρόσωπο της Qatar Europe Limited(QEL) στην Ελλάδα, δηλαδή της θυγατρικής εταιρείας του QIC Group, οι Καταριανοί επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στην ελληνική αγορά και στον κλάδο των ναυτασφαλίσεων.
Αρχής γενομένης μάλιστα από τον Μάιο του 2017 η QBrokers Hellas θα παρέχει, όπως πάντα σε ανταγωνιστικό πλαίσιο προσφορών και με την εγγύηση και την υποστήριξη του QIC Group, ασφαλιστικές υπηρεσίες του υψηλότερου επιπέδου για πλοία και σκάφη αναψυχής.

Τα ασφαλιστικά προϊόντα της θα καλύπτουν τόσο τον επαγγελματία, όσο και τον ιδιώτη με ιδιαίτερα ελκυστικούς όρους, προσαρμοσμένα πάντα στις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες της κάθε περίπτωσης και, το κυριότερο, με την εγγύηση ενός παγκόσμιου ασφαλιστικού κολοσσού που διατηρεί την πιο ισχυρή αξιολόγηση από τους διεθνείς οίκους.

Όπως είναι γνωστό, ο Qatar Insurance Company Group διατηρεί ένα από τα υψηλότερα ratings με πιστοληπτική διαβάθμιση "A-Strong” από την Standard & Poor’s και "A-Excellent" από την ΑΜ Best, τον οίκο αξιολόγησης, ο οποίος ασχολείται αποκλειστικά με τις επιχειρήσεις του ασφαλιστικού κλάδου.

Η αξιολόγηση του QIC Group αποτυπώνει την πολύ ισχυρή κεφαλαιοποίηση σταθμισμένου κινδύνου του ομίλου, τις εύρωστες επιδόσεις του και την διαφοροποίηση των δραστηριοτήτων του σε παγκόσμιο επίπεδο.
Αποτελεί δε ένα ισχυρό πλεονέκτημα για τις θυγατρικές εταιρείες του που δραστηριοποιούνται σε διάφορους ασφαλιστικούς κλάδους. Εγγύηση για τον QIC Group αποτελεί και η μετοχική του σύνθεση:
η κυβέρνηση του Κατάρ συμμετέχει με ποσοστό 13,5%, η βασιλική οικογένεια του Κατάρ με ποσοστό 10%-15%, ενώ ένα 5% ανήκει σε ξένους θεσμικούς επενδυτές και το υπόλοιπο ποσοστό των μετοχών είναι σε ελεύθερη διασπορά.

Ο Όμιλος, μαζί με τις θυγατρικές του, παρέχει ασφαλιστικές υπηρεσίες, αντασφαλιστικές υπηρεσίες, καθώς και υπηρεσίες real estate και χρηματοοικονομικών συμβουλών.
Έχει αναπτύξει δραστηριότητες στο Κράτος του Κατάρ, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο Σουλτανάτο του Ομάν, στο Κράτος του Κουβέιτ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ελβετία, στις Βερμούδες, στη Σιγκαπούρη, στη Μαλαισία και στη Μάλτα. Στην Ευρώπη δραστηριοποιείται μέσω της Qatar Insurance Company Europe LRD (QEL), την οποία,με τη σειρά της, εκπροσωπούν αποκλειστικά στη χώρα μας η QBrokers και η Nequs.

 

Δημοφιλέστερα Προϊόντα

Η Εταιρία

Η Insurance4you δραστηριοποιείται από το 2000 στον ασφαλιστικό χώρο ως ανεξάρτητη εταιρεία ασφαλιστικών συμβούλων.

Κύριος σκοπός της είναι η παροχή ασφαλιστικών λύσεων στην καλύτερη σχέση τιμής, παροχών και αξιοπιστίας χωρίς την...         Περισσότερα

Επικοινωνία

  • Εταιρία: Insurance4You

  • Αθήνα: (+30) 211 800 30 73

  • Θεσ/νίκη: (+30) 231 220 23 72

  • Κρήτη: (+30) 281 810 41 81

  • Φαξ: (+30) 211 800 90 83

  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εγγραφείτε!

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία για να λαμβάνετε ασφαλιστικές ειδήσεις, ενημερώσεις καθώς και ειδικές προσφορές μόνο από την Insurance4You!