Ασφαλιστικά Νέα

Qudos Insurance

Στο σύστημα Φιλικού Διακανονισμού θα ενταχθεί η εταιρία Qudos Insurance, που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την Qudos Hellas,  μετά την απόφαση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος να εντάξει σε αυτό και τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην ασφαλιστική αγορά με Ελεύθερη Παροχή Υπηρεσιών (ΕΠΥ).

Πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη για την Qudos Insurance, η οποία αποτελεί τη μοναδική ΕΠΥ που έχει ήδη ενταχθεί και συμμετέχει στην Υπηρεσία Στατιστικής Ασφαλιστικών Εταιριών (ΥΣΑΕ) από τον Οκτώβριο του 2017. 

Αναμφισβήτητα η απόφαση της ΕΑΕΕ ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο το σύστημα του Φιλικού Διακανονισμού τροχαίου ατυχήματος και θα λειτουργήσει προς όφελος των ασφαλισμένων, διευκολύνοντας την εξυπηρέτηση τους.

Παράλληλα, η ένταξη της Qudos Insurance στο σύστημα αποτελεί ένα στοιχείο αναγνώρισης της αξιοπιστίας και της συνέπειας που τη χαρακτηρίζει. H εταιρία δραστηριοποιείται με επιτυχία στον κλάδο ασφάλισης αυτοκινήτου κατά την τελευταία εξαετία και έχει καταφέρει να δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της και τους ασφαλισμένους. 

Η διοίκηση της Qudos Hellas, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια υπήρξε υπέρμαχος της ένταξης των ΕΠΥ στο σύστημα Φιλικού Διακανονισμού και έχει πρωτοστατήσει στις διαπραγματεύσεις για την υλοποίηση της, εκφράζει την ικανοποίηση της και χαιρετίζει την απόφαση της διοίκησης της ΕΑΕΕ.

Δημοφιλέστερα Προϊόντα

Η Εταιρία

Η Insurance4you δραστηριοποιείται από το 2000 στον ασφαλιστικό χώρο ως ανεξάρτητη εταιρεία ασφαλιστικών συμβούλων.

Κύριος σκοπός της είναι η παροχή ασφαλιστικών λύσεων στην καλύτερη σχέση τιμής, παροχών και αξιοπιστίας χωρίς την...         Περισσότερα

Επικοινωνία

  • Εταιρία: Insurance4You

  • Αθήνα: (+30) 211 800 30 73

  • Θεσ/νίκη: (+30) 231 220 23 72

  • Κρήτη: (+30) 281 810 41 81

  • Φαξ: (+30) 211 800 90 83

  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εγγραφείτε!

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία για να λαμβάνετε ασφαλιστικές ειδήσεις, ενημερώσεις καθώς και ειδικές προσφορές μόνο από την Insurance4You!