Ασφαλιστικά Νέα

Arag SE Logo

H αλλοδαπή ασφαλιστική εταιρία ACCREDITED INSURANCE EUROPE LTD, μέσω της AEGEAN INSURANCE A.E., που ασκεί ασφαλιστικές εργασίες στην Ελλάδα, και η ARAG SE συμφώνησαν την συνεργασία τους στον Κλάδο Ασφάλισης της Νομικής Προστασίας.

 Η στρατηγική αυτή συνεργασία απορρέει από σύμβαση μεταξύ των εταιριών που αφορά στην ασφάλιση κινδύνων Νομικής Προστασίας και στην διαχείριση αυτών.


Η ACCREDITED συνεργαζόμενη με την ARAG παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες στον κλάδο της Νομικής Προστασίας Οχήματος και Οδηγού , τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό , ανάλογα με το επιλεγόμενο πρόγραμμα, απαλλάσσοντας τους έτσι από το κόστος της νομικής τους υποστήριξης σε συμβουλευτικό, σε εξωδικαστικό και δικαστικό επίπεδο.

Η ARAG SE με έδρα τη Γερμανία και με παρουσία σχεδόν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, σε ΗΠΑ και Καναδά έχει στην Ελλάδα πρωταγωνιστική παρουσία στην αγορά της Νομικής Προστασίας για πάνω από 45 χρόνια, που εγγυώνται αξιοπιστία και συνέπεια.

Δημοφιλέστερα Προϊόντα

Η Εταιρία

Η Insurance4you δραστηριοποιείται από το 2000 στον ασφαλιστικό χώρο ως ανεξάρτητη εταιρεία ασφαλιστικών συμβούλων.

Κύριος σκοπός της είναι η παροχή ασφαλιστικών λύσεων στην καλύτερη σχέση τιμής, παροχών και αξιοπιστίας χωρίς την...         Περισσότερα

Επικοινωνία

  • Εταιρία: Insurance4You

  • Αθήνα: (+30) 211 800 30 73

  • Θεσ/νίκη: (+30) 231 220 23 72

  • Κρήτη: (+30) 281 810 41 81

  • Φαξ: (+30) 211 800 90 83

  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εγγραφείτε!

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία για να λαμβάνετε ασφαλιστικές ειδήσεις, ενημερώσεις καθώς και ειδικές προσφορές μόνο από την Insurance4You!