Ασφαλιστικά Νέα

Τροποποίηση εντύπου Πράσινης Κάρτας ins4you logo wide


Σας ενημερώνουμε ότι από 6/7/2020 το Πιστοποιητικό Διεθνούς Ασφάλισης Αυτοκινήτου (εφεξής Π.Δ.Α.Α.) θα μπορεί να εκτυπώνεται ως έγγραφο σε χαρτί λευκού χρώματος με γραμματοσειρά μαύρου χρώματος.

Το νέο έντυπο αποτελείται από ένα φύλλο το οποίο περιλαμβάνει το κείμενο που υπάρχει σήμερα στο εμπρόσθιο τμήμα της υφιστάμενής πράσινής κάρτας ενώ η πίσω όψη του θα πρέπει να παραμένει κενή.

Διευκρινίζεται ότι το Π.Δ.Α.Α. θα πρέπει να εκτυπώνεται με οριζόντια διαμόρφωση σε χαρτί καλής ποιότητας μεγέθους Α4 και το χρώμα κειμένου (των γραμμάτων) να είναι μαύρο.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου των Γραφείων , ο οδηγός του οχήματος θα πρέπει να παρουσιάζει το Π.Δ.Α.Α. σε έντυπη μορφή. Αυτό σημαίνει ότι εάν ο οδηγός φέρει το Π.Δ.Α.Α. του οχήματος σε ηλεκτρονική μορφή, θα είναι ευθύνη του ιδίου η εύρεση εκτυπωτή και η παρουσίαση εκτυπωμένου ΠΔΑΑ επί τόπου τη στιγμή που θα του ζητηθεί. Οι ελεγκτικές αρχές δεν έχουν υποχρέωση να παρέχουν δυνατότητα εκτύπωσης.

Δημοφιλέστερα Προϊόντα

Η Εταιρία

Η Insurance4you δραστηριοποιείται από το 2000 στον ασφαλιστικό χώρο ως ανεξάρτητη εταιρεία ασφαλιστικών συμβούλων.

Κύριος σκοπός της είναι η παροχή ασφαλιστικών λύσεων στην καλύτερη σχέση τιμής, παροχών και αξιοπιστίας χωρίς την...         Περισσότερα

Επικοινωνία

  • Εταιρία: Insurance4You

  • Αθήνα: (+30) 211 800 30 73

  • Θεσ/νίκη: (+30) 231 220 23 72

  • Κρήτη: (+30) 281 810 41 81

  • Φαξ: (+30) 211 800 90 83

  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εγγραφείτε!

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία για να λαμβάνετε ασφαλιστικές ειδήσεις, ενημερώσεις καθώς και ειδικές προσφορές μόνο από την Insurance4You!