Η Εταιρία

Ποιοί Είμαστε;

Η Insurance4you δραστηριοποιείται από το 2000 στον ασφαλιστικό χώρο ως ανεξάρτητη εταιρεία ασφαλιστικών συμβούλων.

Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι Insurance4You

Κύριος σκοπός της είναι η παροχή ασφαλιστικών λύσεων στην καλύτερη σχέση τιμής, παροχών και αξιοπιστίας χωρίς την ύπαρξη σκοπιμότητας και φυσικά να σας υποστηρίξει την ώρα της ασφαλιστικής σας ανάγκης.

Γιατί να επιλέξω την Insurance4you;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι γιατί κάποιος προτιμάει εμάς για να τον βοηθήσουμε να επιλέξει και αγοράσει την ασφάλεια που χρειάζεται. Μερικοί από αυτούς είναι:

 • Εστίαση σε εσάς: Ακούμε τις ανάγκες σας, σεβόμαστε τις ανησυχίες σας και δημιουργούμε σχέσεις ανθρωπιάς και εμπιστοσύνης αφού και εμείς είμαστε άνθρωποι. Είμαστε δίπλα σας από την αρχή μέχρι και την αποζημίωση.
 • Αξιοπιστία: Λειτουργούμε επαγγελματικά και υπεύθυνα, πιστεύουμε στη δουλειά μας και σας εξασφαλίζουμε διπλά, αφού πρώτοι εμείς ασφαλίζουμε την δουλειά μας για πόσο άνω των 1.800.000 ευρώ.
 • Εξειδίκευση: Η εταιρεία μας απαρτίζεται από στελέχη με πολυετή εμπειρία και φροντίζουμε να τους παρέχουμε συνεχή εκπαίδευση σε διάφορους τομείς για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
 • Πλήθος επιλογών: Συνεργαζόμαστε με τις περισσότερες Ελληνικές και ξένες ασφαλιστικές εταιρίες ώστε να μπορείτε να επιλέξετε με τη βοήθεια μας, την ασφαλιστική λύση που πραγματικά σας συμφέρει.
 • Ευκολία: Μέσω του άρτιου μηχανογραφικού μας συστήματος, το πλήθος ασφαλιστικών επιλογών και το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορείτε εύκολα να επιλέξετε την ασφάλεια που σας καλύπτει, πάντα με την καλύτερη σχέση τιμής και παροχών.

Γιατί χρειάζομαι έναν ασφαλιστικό σύμβουλο της Insurance4you;Ασφαλιστικοί σύμβουλοι

Μέσα από την Insurance4you, εγώ ο σύμβουλος σου, μπορώ να σου παρέχω πραγματικές λύσεις πάντα μέσα από αξιόπιστες και συνεργάσιμες ασφαλιστικές εταιρίες ώστε να μπορείς εσύ, να βασιστείς και να ξέρεις ότι την ώρα της ανάγκης θα έχεις δίπλα σου εμένα και πίσω σου μία καλή ασφαλιστική εταιρεία.

Αυτή την υπεραξία προς εσένα, τον πελάτη, αδυνατούν να στην προσφέρουν άλλες εταιρείες όπως τύπου Direct (online ασφάλειες) και εναλλακτικών δικτύων όπως τραπεζών, και πολλές φορές το μικρό οικονομικό όφελος χάνεται αφού ο πελάτης δεν έχει τον εξειδικευμένο σύμβουλο δίπλα του να τον καθοδηγεί και να τον βοηθάει, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις αποζημίωσης.

Δημοφιλέστερα Προϊόντα

Η Εταιρία

Η Insurance4you δραστηριοποιείται από το 2000 στον ασφαλιστικό χώρο ως ανεξάρτητη εταιρεία ασφαλιστικών συμβούλων.

Κύριος σκοπός της είναι η παροχή ασφαλιστικών λύσεων στην καλύτερη σχέση τιμής, παροχών και αξιοπιστίας χωρίς την...         Περισσότερα

Επικοινωνία

 • Εταιρία: Insurance4You

 • Αθήνα: (+30) 211 800 30 73

 • Θεσ/νίκη: (+30) 231 220 23 72

 • Κρήτη: (+30) 281 810 41 81

 • Φαξ: (+30) 211 800 90 83

 • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εγγραφείτε!

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία για να λαμβάνετε ασφαλιστικές ειδήσεις, ενημερώσεις καθώς και ειδικές προσφορές μόνο από την Insurance4You!