Ασφάλιση Μοτοσυκλέτας για κλοπη 100%

Το τελευταίο διάστημα έχουμε παρατηρήσει μια μεγάλη αύξηση σε βίντεο που προβάλλονται σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα τα οποία δείχνουν διάφορους επίδοξους κλέφτες που σε λίγα δευτερόλεπτα αρπάζουν μια μοτοσυκλέτα. Είναι γεγονός ότι ιδιαίτερα τα χρόνια της κρίσης, τα κρούσματα ληστείας μοτοσυκλετών έχουν αυξηθεί δραματικά, χωρίς διακρίσεις στα είδη και στις μάρκες μοτοσυκλετών (παπάκια, street, on-off, κλπ). Δυστυχώς τα παθητικά και ενεργητικά μέτρα προστασίας κατά της κλοπής τελικά δεν προστατεύουν στο 100% την ιδιοκτησία μας από κλοπή.

Η μόνη πραγματική οικονομική εξασφάλιση για το πρόβλημα αυτό είναι η ασφάλιση της μοτοσυκλέτας σας για τον κίνδυνο της κλοπής. Εμείς στην Insurance4you και σε συνεργασία με μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες μπορούμε και ασφαλίζουμε τη μοτοσυκλέτα σας για ολική κλοπή. Ιδιαίτερα σε εμάς μπορείτε να την ασφαλίσετε με κάλυψη στο 100% της τρέχουσας εμπορικής της αξίας , δηλαδή δεν υπάρχει καμία απαλλαγή στην αποζημίωσή σας!

Ασφάλιση Κλοπής Μοτοσυκλέτας

 

 

Καλύψεις ασφάλισης Κλοπής Μοτοσυκλέτας στο 100%

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις καλύψεις του συγκεκριμένου πακέτου ασφάλισης

 • Ολική κλοπή: Σε περίπτωση ολικής κλοπής της μοτοσυκλέτας, η ασφαλιστική καταβάλλει ποσό ίσο με την τρέχουσα αξία του ασφαλισμένου οχήματος κατά την ημέρα της κλοπής του χωρίς απαλλαγή (100% κάλυψη).
 • Πυρκαγιά: Καλύπτονται οι υλικές ζημίες στη μοτοσυκλέτα που προκαλούνται από πυρκαγιά ή αυτανάφλεξη του οχήματος ή από πτώση κεραυνού ή από έκρηξη.
 • Πυρκαγιά από τρομοκρατικές ενέργειες: Καλύπτονται οι υλικές ζημίες στην ασφαλισμένη μοτοσυκλέτα που προκαλούνται μόνον από πυρκαγιά και έκρηξη κατά τη διάρκεια άμεσων ή έμμεσων τρομοκρατικών ενεργειών, γνωστής τρομοκρατικής οργάνωσης μεμονωμένων ή μη.
 • Πυρκαγιά από στάσεις, απεργίες: Καλύπτονται οι ζημίες στη μοτοσυκλέτα που θα προξενηθούν κατά τη διάρκεια και ως αποτέλεσμα πολιτικών ταραχών, απεργιών, διαδηλώσεων, στάσεων και οχλαγωγιών.
 • Φυσικά φαινόμενα: Καλύπτονται οι ζημίες στη μοτοσυκλέτα που προκαλούνται από θύελλα, καταιγίδα, πλημμύρα, χιονόπτωση, σεισμό και χαλαζόπτωση.
 • Απώλεια κλειδιών: Η ασφαλιστική καλύπτει τα έξοδα αντικατάστασης των κλειδιών του οχήματος σε περίπτωση απώλειας ή ληστείας.
 • Ζημιές από ανασφάλιστο όχημα: Καλύπτονται οι υλικές ζημίες που προκαλούνται στη μοτοσυκλέτα από σύγκρουσή της με άλλο ανασφάλιστο όχημα.
 • Μεταφορά οχήματος από ατύχημα: Σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος της μοτοσυκλέτας, η ασφαλιστική θα φροντίσει με τα μέσα που διαθέτει, είτε για την επί τόπου επισκευή της, είτε για τη μεταφορά της στο πλησιέστερο συνεργείο.
 • Οδική και ταξιδιωτική βοήθεια: Η κάλυψη παρέχει σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος της ασφαλισμένης μοτοσυκλέτας την επιτόπου επισκευή της, μεταφορά σε συνεργείο, κάλυψη εξόδων σε περίπτωση διακοπής ταξιδίου.
 • Νομική προστασία οδηγού - ιδιοκτήτη: Παρέχεται για τη διεκδίκηση αστικών αξιώσεων για υλικές ζημίες της μοτοσυκλέτας από τροχαίο ατύχημα και για σωματικές βλάβες του οδηγού του ασφαλισμένου οχήματος ενώπιον των ελληνικών δικαστηρίων.
 • Τροχαίο ατύχημα οδηγού: Η παρούσα κάλυψη καλύπτει το τροχαίο ατύχημα που θα υποστεί ο οδηγός ασφαλισμένου οχήματος εφόσον το ατύχημα συμβεί αποκλειστικά και μόνο κατά τη διάρκεια της οδήγησης της μοτοσυκλέτας.
 • Αστική ευθύνη από πυρκαγιά: Καλύπτεται η αστική ευθύνη του κύριου του οχήματος για υλικές μόνον ζημίες που θα προκληθούν σε πράγματα κυριότητας τρίτων και θα προέρχονται άμεσα από εκδήλωση πυρκαγιάς στο ασφαλισμένο όχημα και τη μετάδοση αυτής.
 • Απώλεια, κλοπή, ληστεία σημαντικών εγγράφων: Η παρούσα κάλυψη καλύπτει την απώλεια, κλοπή, ληστεία της αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου, διπλώματος οδήγησης, άδειας κυκλοφορίας της μοτοσυκλέτας και περιλαμβάνει τη δαπάνη των σχετικών παραβόλων επανέκδοσής τους.
 • Σωματικές βλάβες τρίτων κατ' άτομο: Η ασφάλιση περιλαμβάνει την ικανοποίηση νόμιμων απαιτήσεων τρίτων κατά του ασφαλισμένου από ζημίες προξενούμενες από την αμελή (όχι δηλαδή την εκ δόλου) κυκλοφορία της ασφαλισμένης μοτοσυκλέτας σε περίπτωση πρόκλησης θανάτου ή σωματικής βλάβης.
 • Υλικές ζημιές τρίτων ανά γεγονός: Η ασφάλιση περιλαμβάνει την ικανοποίηση νόμιμων απαιτήσεων τρίτων κατά του ασφαλισμένου από ζημίες προξενούμενες από την αμελή (όχι δηλαδή την εκ δόλου) κυκλοφορία της ασφαλισμένης μοτοσυκλέτας σε περίπτωση πρόκλησης υλικών ζημιών.

Οι παρεχόμενες καλύψεις καθώς και η ανάλυσή τους μπορεί να διαφοροποιηθεί ανά ασφαλιστική.

 

 

 

 

Κόστος Ασφάλισης

Το κόστος ασφάλισης διαμορφώνεται από την αξία της μοτοσυκλέτας, τα κυβικά, την παλαιότητα, τον ταχυδρομικό κώδικα που αναγράφεται στην άδεια και την ηλικία του οδηγού. Στην προσπάθειά μας να σας παρέχουμε τα καλύτερα ασφάλιστρα της αγοράς, ερευνούμε καθημερινά τις τιμές στις ασφάλειες μοτοσυκλετών με κάλυψη κλοπής 100% και τα ασφαλιστικά πακέτα ανά εταιρία. Επειδή όμως οι ασφαλιστικές εταιρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους αλλάζοντας τις τιμές και τα πακέτα ασφάλισης, επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα λάβετε προσφορά με την καλύτερη δυνατή τιμή ανάμεσα σε διάφορες ασφαλιστικές εταιρίες για την ασφάλεια της μοτοσυκλέτας σας.

 

 

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να σας στείλουμε μια προσωπική προσφορά για την ασφάλιση της μοτοσυκλέτας σας

Ενδιαφερόμενος
Όχημα
Οδηγός

Δημοφιλέστερα Προϊόντα

Η Εταιρία

Η Insurance4you δραστηριοποιείται από το 2000 στον ασφαλιστικό χώρο ως ανεξάρτητη εταιρεία ασφαλιστικών συμβούλων.

Κύριος σκοπός της είναι η παροχή ασφαλιστικών λύσεων στην καλύτερη σχέση τιμής, παροχών και αξιοπιστίας χωρίς την...         Περισσότερα

Επικοινωνία

 • Εταιρία: Insurance4You

 • Αθήνα: (+30) 211 800 30 73

 • Θεσ/νίκη: (+30) 231 220 23 72

 • Κρήτη: (+30) 281 810 41 81

 • Φαξ: (+30) 211 800 90 83

 • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εγγραφείτε!

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία για να λαμβάνετε ασφαλιστικές ειδήσεις, ενημερώσεις καθώς και ειδικές προσφορές μόνο από την Insurance4You!