Συνεργαζόμενες Εταιρίες

Συνεργαζόμενες εταιρίες

Δείτε παρακάτω κάποιες από τις εταιρίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Qudos

qudos

H Qudos Ελλάς, είναι μία δυναμική εταιρεία που συστάθηκε για να φροντίζει τον Ασφαλισμένο και να νιώθει κάθε στιγμή ασφαλής.

Alpha Insurance

alpha

Η Eurostatus, συνεχίζει να κερδίζει την εμπιστοσύνη κορυφαίων διεθνών ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών οργανισμών, της Alpha Insurance Group Δανίας -το μεγαλύτερο ασφαλιστικό group της Σκανδιναβίας.

Εθνική Ασφαλιστική

ethniki

Ασφαλιστική εταιρεία που διαθέτει ασφάλειες ζωής, ομαδικά, συνταξιοδοτικά, και αποταμιευτικά προγράμματα ασφάλισης.

Mondial Assistance

mondial

Mondial Assistance - O μεγαλύτερος όμιλος που παρέχει ταξιδιωτική ασφάλιση και φροντίδα σε όλο τον κόσμο.

Interpartner

interpartner

Η Ιnter Partner Assistance είναι θυγατρική εταιρία του Ομίλου ΑΧΑ και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες βοηθείας στον κόσμο.

ARAG

ARAG

Η ARAG ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ τις δικηγορικές αμοιβές, τα δικαστικά έξοδα, τις αποζημιώσεις των δικαστικών επιμελητών, τις αποζημιώσεις κλητευθέντων και πολλά άλα νομικά έξοδα.

AXA-PPP

AXA-PPP

Η AXA PPP είναι μέλος του ομίλου AXA, μιας παγκόσμιας ασφαλιστικής εταιρίας με περισσότερους από 102 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο.

AXA Ασφαλιστική

AXA

Η AΧΑ Ασφαλιστική με εμπνευσμένο όραμα, ισχυρές αξίες, τεχνογνωσία και εμπειρία, στοχεύει στην κάλυψη κάθε ξεχωριστής Ατομικής ή Ομαδικής ασφαλιστικής ανάγκης των πελατών της.

Bupa International

Bupa

Η Bupa International ειναι η κορυφαία εταιρία στον κόσμο για την ασφάλιση υγείας για ιδιώτες και επιχειρήσεις σε 190 χώρες ανά τον κόσμο.

Interlife Ασφαλιστική

interlife

H εταιρία INTERLIFE Ασφαλιστική αναπτύσσεται ταχύτατα αναδεικνύοντας συνεχώς την επιτυχημένη πορεία της.

New Health System

nhs

Η εταιρία New Health System N.H.S δημιούργησε ένα σύστημα υπηρεσιών υγείας στα πρότυπα των Ευρωπαϊκών δομών Πρωτοβάθμιας περίθαλψης (NHS) και έχει στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών για το σύγχρονο άνθρωπο.

Globalnet

globalnet

Ένα νέο σύγχρονο δίκτυο ανεξάρτητων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών που αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς και το εμπιστεύεται ήδη σημαντικός αριθμός επαγγελματιών της αγοράς.

AIG

AIG

Η American International Group Inc. (AIG) είναι ένας κορυφαίος διεθνής ασφαλιστικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1919 και σήμερα παρέχει ασφαλιστικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες σε πελάτες σε περισσότερες από 100 χώρες.

Allianz SE

Allianz

Η Allianz SE είναι ευρωπαϊκή εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών με έδρα στο Μόναχο της Γερμανίας. Οι βασικές επιχειρήσεις της είναι οι ασφαλιστικές υπηρεσίες και η διαχείριση περιουσιακών στοιχείων.

ERGO Hellas

Ergo

Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς ασφαλιστικούς ομίλους σε πάνω από 30 χώρες. Η ERGO Hellas προσφέρει ένα πλήρες φάσμα ασφαλίσεων αυτοκινήτου, κατοικίας, καταστήματος κ.α.

Eurolife ERB

Eurolife

Στην Eurolife ERB Ασφαλιστική προτεραιότητά μας είναι να σας καλύπτουμε αξιόπιστα όποτε το χρειαστείτε. Γι’ αυτό φροντίζουμε να έχουμε υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια και να δημιουργούμε προϊόντα που καλύπτουν ολοκληρωμένα τις ασφαλιστικές ανάγκες που μπορεί να έχετε.

Groupama Ασφαλιστική

Groupama

Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια και όνομα αναγνωρισμένο για την αξιοπιστία των υπηρεσιών της, η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται ανάμεσα στις «σταθερές αξίες» της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Ευρωπαϊκή Πίστη

europaiki pisti

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α. είναι μια πλήρης ασφαλιστική εταιρία που δραστηριοποιείται σε όλους τους σύγχρονους κλάδους ασφάλισης, παρέχοντας ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις.

Ermis Mutual

ermis-mutual

Ο Ermis Mutual αποτελεί την απάντηση των ιδιοκτητών φορτηγών & λεωφορείων Δ. Χ. στην προσπάθεια τους να καλύψουν ακόμα και τις πιο εξειδικευμένες ασφαλιστικές τους ανάγκες αξιόπιστα, με πληρότητα καλύψεων & προσιτό κόστος. Για τον παραπάνω λόγο, σε μια περίοδο ανασφάλειας, η ασφάλεια αποτελεί πρωταρχική αξία για κάθε επαγγελματία.

Executive

executive

Η Executive Insurance Brokers, μέλος του Ομίλου Εταιριών Σφακιανάκη, δραστηριοποιείται στον ασφαλιστικό κλάδο από το 1999 ως εταιρία μεσιτείας ασφαλίσεων.

Smart Move

smartmove

Απόλυτος σκοπός μας είναι η καταγραφή, ο σχεδιασμός, η ανάλυση και η υλοποίηση αυτοματοποιημένων μηχανισμών με στόχο την εξοικονόμηση χρόνου, χρήματος και ενέργειας, πάντα με γνώμονα τον υψηλό δείκτη ικανοποίησης του τελικού πελάτη.

Interamerican

Interamerican

Η INTERAMERICAN προσεγγίζει πολύπλευρα τη διαχείριση της φήμης, με έμφαση στο χτίσιμο εμπιστοσύνης των πελατών της και στη βέλτιστη σχέση της ποιότητας προϊόντων-υπηρεσιών και του κόστους.

DAS Hellas

DAS

Επιχειρήσεις, επαγγελματίες, νοικοκυριά μέσω των συμβολαίων της D.A.S. Hellas μπορούν να αισθάνονται την ασφάλεια ότι έχουν την απόλυτη νομική υποστήριξη, όποτε τη χρειαστούν και τη βεβαιότητα ότι μπορούν να διεκδικήσουν το δίκιο τους.

Lloyd's

Lloyd's

Η Lloyd’s αποτελεί τον αρχαιότερο εν ζωή οργανισμό παγκοσμίως, με σύσταση το έτος 1688. Είναι μία διεθνή ασφαλιστική και αντασφαλιστική αγορά η οποία κατέχει ηγετική θέση στις ναυτασφάλισεις και στους περισσότερους εξειδικευμένους κλάδους ασφαλίσεων.

Interasco Ασφαλιστική

Interasco

Η Interasco είναι μια σύγχρονη και ευέλικτη εταιρεία με έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό ενώ διαθέτει εξειδικευμένους συνεργάτες με ιδιαίτερη πείρα στην εξυπηρέτηση πελατών.

Η Εταιρία

Η Insurance4you δραστηριοποιείται από το 2000 στον ασφαλιστικό χώρο ως ανεξάρτητη εταιρεία ασφαλιστικών συμβούλων.

Κύριος σκοπός της είναι η παροχή ασφαλιστικών λύσεων στην καλύτερη σχέση τιμής, παροχών και αξιοπιστίας χωρίς την...         Περισσότερα

Επικοινωνία

  • Εταιρία: Insurance4You

  • Αθήνα: (+30) 211 800 30 73

  • Θεσ/νίκη: (+30) 231 220 23 72

  • Κρήτη: (+30) 281 810 41 81

  • Φαξ: (+30) 211 800 90 83

  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εγγραφείτε!

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία για να λαμβάνετε ασφαλιστικές ειδήσεις, ενημερώσεις καθώς και ειδικές προσφορές μόνο από την Insurance4You!